Aktuális – Equilor
Gyengénlátó barát felület
 

Nyilvános tranzakciók

MKB VÉTELI AJÁNLAT EREDMÉNYE

A MAGYAR BANKHOLDING ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÁLTAL AZ MKB NYRT. TÖRZSRÉSZVÉNYEIRE TETT KÖTELEZŐ NYILVÁNOS VÉTELI AJÁNLAT LEZÁRULT

A Magyar Bankholding Zártkörűen Működő Részvénytársaság, mint ajánlattevő ezúton tájékoztatja a nyilvánosságot arról, hogy az MKB Nyrt. törzsrészvényeire tett nyilvános vételi ajánlattétel 2021. február 17-én lezárult.

A Magyar Bankholding Zártkörűen Működő Részvénytársaság részére a nyilvános vételi ajánlat keretében az MKB Nyrt. törzsrészvényei közül 0 darab részvényt ajánlottak fel érvényesen megvételre.

Fentiek alapján a Magyar Bankholding Zártkörűen Működő Részvénytársaság részesedése az MKB Nyrt-ben nem változik.

A kapcsolódó dokumentum letöltése:
Nyilatkozat a nyilvános vételi ajánlat eredményéről

További információ:
Equilor Befektetési Zrt.: +36-1-430-3980

VÉTELI AJÁNLAT EREDMÉNYE

AZ MTB MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK Zártkörűen Működő Részvénytársaság EREDMÉNYESNEK MINŐSÍTI Takarék Jelzálogbank NYRT. TÖRZSRÉSZVÉNYEIRE TETT KÖTELEZŐ NYILVÁNOS VÉTELI AJÁNLATÁT

Az MTB MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK Zrt., mint ajánlattevő ezúton tájékoztatja a nyilvánosságot arról, hogy a Takarék Jelzálogbank részvényeire tett nyilvános vételi ajánlattétel 2021. február 16-án lezárult.

Az MTB MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK Zrt. részére a nyilvános vételi ajánlat keretében az alábbi darabszámú részvényeket ajánlották fel érvényesen megvételre:

  • az „A” sorozatú részvények közül 2.103.165 db;
  • a „B” sorozatú részvények közül 0 db;
  • a „C” sorozatú részvények közül 0 db.

Az MTB MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK Zrt. a felajánlott részvényeket elfogadja és a kötelező nyilvános vételi ajánlattételt eredményesnek minősíti.

Az Ajánlatban meghatározott összes előfeltétel teljesülése esetén a felajánlott részvények átruházása után az MTB MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK Zrt. részesedése a Takarék Jelzálogbank Nyrt-ben 86,20%-ról 88,14%-ra emelkedik.

A kapcsolódó dokumentum letöltése:
Nyilatkozat a nyilvános vételi ajánlat eredményéről

További információ:
Equilor Befektetési Zrt.: +36-1-430-3980

Kötelező nyilvános vételi ajánlat a Takarék Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság részvényeire

Az MTB MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2020. december 30-án kötelező nyilvános vételi ajánlatot tett a Takarék Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság által kibocsátott valamennyi részvény vonatkozásában az alábbi árakon:

  • az „A” sorozatú részvények esetén 599,53 Ft, azaz ötszázkilencvenkilenc egész ötvenhárom század forint;
  • a „B” sorozatú részvények esetén 599,53 Ft, azaz ötszázkilencvenkilenc egész ötvenhárom század forint;
  • a „C” sorozatú részvények esetén 5995,28 Ft, azaz ötezer-kilencszázkilencvenöt egész huszonnyolc század forint.

A kötelező nyilvános vételi ajánlat során Lebonyolítóként az Equilor Befektetési Zrt. jár el.

A kötelező nyilvános vételi ajánlatokat a pénzügyi szervezetek állami felügyeletét ellátó Magyar Nemzeti Bank (MNB) a 2021.01.14-én hozott H-KE-III-52/2021. számú határozatával jóváhagyta.

A tranzakcióval összefüggő dokumentáció:

Az ajánlat elfogadásához kapcsolódó dokumentumok letöltése:

További információ:
Equilor Befektetési Zrt.: +36-1-430-3980

Kötelező nyilvános vételi ajánlat az MKB Nyrt. részvényeire

A Magyar Bankholding Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2020. december 30-án részvényenként 1.985 forinton kötelező nyilvános vételi ajánlatot tett az MKB Nyrt. által kibocsátott valamennyi törzsrészvény vonatkozásában. A kötelező nyilvános vételi ajánlat során Lebonyolítóként az Equilor Befektetési Zrt. jár el.

A kötelező nyilvános vételi ajánlatokat a pénzügyi szervezetek állami felügyeletét ellátó Magyar Nemzeti Bank (MNB) a 2021.01.14-én hozott H-KE-III-51/2021. számú határozatával jóváhagyta.

A tranzakcióval összefüggő dokumentáció:

Az ajánlat elfogadásához kapcsolódó dokumentumok letöltése:

További információ:
Equilor Befektetési Zrt.: +36-1-430-3980

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ Ok