Intézményi szolgáltatások

Intézményi szolgáltatások

Tőzsdei kereskedés

Az Equilor – a budapesti, a varsói és prágai értéktőzsde tagjaként - közvetlen tőzsdei jelenléttel szolgálja ki hazai és nemzetközi intézményi ügyfeleit, a világ legnagyobb befektetési bankjait és alapkezelőit.

Az intézményi ügyfelek kiszolgálása egyre inkább a közvetlen elektronikus (úgynevezett DMA) kereskedésen keresztül történik, de kiemelten fontosnak tartjuk az elemzési és tanácsadási szolgáltatásainkat is, melyek meggyőződésünk szerint szükségesek ahhoz, hogy valódi értéket tudjunk adni partnereinknek a kereskedésben.

A hazai piacon az egyik legfejlettebb hardware és software infrastruktúrával rendelkezünk, saját aktívan menedzselt szerverekkel Londonban és Párizsban az ügyfelekhez legközelebbi lokációkban.

Az Equilor intézményi üzletágának vezetőjét, Kőrössy Krisztiánt kétszer választotta az "Év üzletkötőjének" a Budapesti Értéktőzsde.

Intézményi szolgáltatások

Deviza

Számos vállalatnak kell megküzdenie a folyamatos deviza árfolyamváltozásokból adódó kockázatokkal. Ehhez tudnak kockázatkezelési, fedezeti megoldásokat ajánlani tapasztalt kollégáink, akik számos eszköz bemutatásával, azok költségeinek és hatékonyságának elemzésével az egyedi problémákra segítenek megtalálni a legjobb megoldást

Gabona

Gabonatermesztő, vagy felvásárló cégek számára segítséget nyújtunk az árak mozgása által okozott bizonytalanság csökkentésében. Az Equilor jelenleg az egyetlen aktív tagja a Budapesti Értéktőzsde gabona szekciójának, vagyis bármilyen határidős fedezeti ügyletben közvetlen piaci hozzáféréssel tudunk segítséget nyújtani ügyfeleinknek.