Prémium befektetési szolgáltatás

Prémium befektetési szolgáltatás

Az Equilor 1990 óta áll ügyfelei rendelkezésére tőke- és pénzpiaci befektetési szolgáltatásokkal.

Minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a befektetőink a legjobb kiszolgálást kapják, amelynek biztosítéka, hogy minden ügyfelünk számára személyes befektetési tanácsadót biztosítunk, akik magas szakmai tapasztalattal és tanácsadói múlttal rendelkező szakemberek.

Az ügyfeleink igényeinek megfelelően közösen választjuk ki azt a befektetési portfoliót, ami a hozam és kockázati elvárásoknak a legjobban megfelel. Szolgáltatásunk keretein belül a világpiacokon elérhető számos befektetési termék elérhető, így sokszínű és hatékony portfoliók állíthatóak össze az egyedi igényeknek megfelelően.

KÖTVÉNY

A legalacsonyabb kockázati kategóriába tartozó állampapírok mellett számos vállalati kötvény is elérhető ügyfeleink számára, ami jól kombinálva akár kockázatosabb termékekkel együtt is nagyon hatékony eszköze lehet a hosszútávú befektetéseknek.

A jelenlegi prémium magyar államkötvény kínálata mellett a hagyományos állampírok is széles körben elérhetőek, így minden esetben a legjobb hozamot biztosító értékpapírok közül választhatja ki az ügyfél a számára megfelelő eszközöket.

A magyar eszközök mellett dollár és euró alapú vállalati és államkötvények is elérhetőek nálunk, így aki deviza típusú megtakarításokban gondolkodik, vagy portfoliójának egy részét szeretné ilyen eszközökben tartani az nálunk könnyen megteheti.

 

Visszahívás kérése

RÉSZVÉNY

A Budapesti Értéktőzsde alapítójaként, valamint a varsói és prágai tőzsde teljes jogú tagjaként az Equilor ügyfelei közvetlenül, alacsony költségek mellett kereskedhetnek nem csak a regionális tőkepiacokon hanem a világ további 30 tőzsdéjén több mint 29.000 értékpapírral.

Kiemelt hangsúlyt helyezünk arra, hogy ügyfeleinket segítsük a különböző piacok és a változatos termékek közötti eligazodásban. Elemző csapatunk napi, heti és rendszeres eseti elemzések segítségével ad tájékoztatást a legfrissebb pénz- és tőkepiaci hírekről, vállalati eseményekről.

DEVIZA

Az Equilor alapítása óta a bankközi és tőzsdei devizapiac meghatározó szereplője, intézményi és magánbefektetőink számára biztosítunk személyes és 24 órás on-line kereskedési lehetőségeket közel 180 devizapárra.

Természetesen nemcsak a kereskedéshez kínálunk többféle lehetőséget, hanem rendszeres oktatásokkal, elemzésekkel és személyes tanácsadással segítünk ügyfeleinknek a megfelelő tőkeáttétel és a termék kiválasztásával, hogy igényeiknek és kockázatvállalásuknak megfelelő módon kezelhessék kockázatukat és befektetéseiket.

Prémium befektetési szolgáltatás

ÁRUPIAC

Egyedülálló módon nem csak a Budapesti Értéktőzsde határidős szekciójában hanem számos amerikai és európai tőzsde árupiacán biztosítunk kereskedési lehetőséget.

Miért éri meg fedezeti ügyletet kötni?

  • Lehetőség nyílik a termény határidőre történő értékesítésére.
  • A termelő nincs kiszolgáltatva a kereskedőknek, a KELER-en keresztül biztosított az elszámolás
  • A tervezhető árbevétel miatt könnyebb közép távú döntéseket hozni.
  • Külföldi tőzsdéken a nemzetközi árszintekhez igazítható a kereskedés.

Miért éri meg árutermékekre spekulálni?

  • Nagy forgalmú, likvid termékek érhetőek el a nemzetközi tőzsdéken.
  • Hír és fundamentum alapú árfolyammozgások jellemzik a piacot.
  • Tartósabb trendek alakulhatnak ki az árutermékekben, mint más piacokon.

Az árupiaci termékek közül a hazai tőzsdén elsősorban a kukorica, búza, repce és napraforgó, míg a nemzetközi tőzsdéken az olajtermékek, a földgáz, a kakaó, kávé és természetesen a nemesfémek, az arany és az ezüst a legnépszerűbbek.

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐINKET!

Kérdése van a befektetésekkel kapcsolatban?

Szeretne többet tudni az Equilorról?

Írjon nekünk! Kollégáink örömmel segítenek!