Mikulásgyár adománygyűjtés

AZ EQUILOR ADOMÁNYOKAT GYŰJT A MIKULÁSGYÁR RÉSZÉRE

2016. december 2. és 21. között a MikulásGyár adománygyűjtő akciójához csatlakozva az elmúlt évhez hasonlóan segítettünk a mélyszegénységben élő gyermekeken.

A MIKULÁSGYÁR CÉLJA

A mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik. A MikulásGyár hitvallása a humanizmus természetéből fakadó szolidaritás, nem ismer különbséget gyermek és gyermek között, küzd a diszkrimináció ellen és független a mindenkori politikától.

AMIKET GYŰJTÜNK

A MikulásGyár gyűjt tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, takarót, játékot, könyvet. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb.

Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

Az önkéntesek az adományokat dobozokba szelektálják, majd ezeket a dobozokat a Magyar Vöröskereszt adott megyei központjába juttatja el a Magyar Posta.

A Vöröskereszt a dobozok tartalmát - már csomagokként, rászorultság alapján osztja szét.

Amennyiben az Equilor segítségével adományt szeretne eljuttatni a MikulásGyár gyűjtő programján keresztül a rászoruló gyermekeknek, kérjük, adja le felajánlását az Equilor 1026 Budapest, Pasaréti út 122-124 szám alatti irodájában, ahol hétköznap 8:30 és 17:30 között a titkárságon Fehér Andrea (andrea.feher@equilor.hu) veszi át a csomagokat.

További részletes információk a MikulásGyár adománygyűjtő programjáról:

http://mikulasgyar.hu/