image

Online kereskedés

Azok számára, akik magabiztosan mozognak a devizák, határidős termékek vagy éppen a tőzsdei részvények világában, és szeretnének minél nagyobb önállósággal gyors döntéseket hozni, az online rendszerek használata kihagyhatatlan lehetőség.

Az Equilor átlátható és könnyen használható felületet kínál, amely maximális kényelmet nyújt az Ön online kereskedéséhez. Ennek a rendszernek a használatával bármikor, bárhonnan tud megbízásokat adni és nyomon követheti aktuális pozícióit.

Az Equilor csapata folyamatosan frissített elemzésekkel és technikai, valamint piaci információkkal támogatja a felhasználókat.

Ha online kereskedési rendszerünk több ezer elégedett felhasználójához hasonlóan Ön is szeretne kényelmesen, gyorsan és alacsony költségekkel kereskedni, érdemes kipróbálnia platformunkat.


Equilor Trader:

Az Equilor Tradert a megfontolt kereskedőknek ajánljuk, akik többféle lehetőségből szeretik kiválasztani a legjobbat, akik több piacon is aktívan kereskednek, de nem egy nap alatt akarják megváltani a világot.

  • 30.000 termék egy helyen.
  • Deviza, részvény, árupiac, index és részvény CFD-k.
  • Széles termékpalettán diverzifikálható portfólió.
  • Opciók nagy választéka azonnali árjegyzéssel.
  • Határidős üzletek kötésének lehetősége bármilyen lejárattal (éven belül)

 

minden egy helyen, minden egy kézben !

5/24 órás kereskedés több, mint 160 devizapár több, mint 30.000 részvény Árupiaci termékek, Indexek, kötvények

Részletek
Bárhol, bármikor

Bárhol, bármikor

Ingyenes mobil applikációink segíségével online kereskedésének nem lehet akadálya sem országhatár, sem időzóna.

Részletek