Tájékoztató az Equilor Zrt. ügyfélforgalmi irodája helyszínének, üzletszabályzatának és díjtételeinek módosításáról

Az Equilor Befektetési Zrt. ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy 2019. november 04. napjától módosul a személyes ügyintézés helyszíne, amely időponttól ügyfeleink személyes ügyintézéshez az EQUILOR új székhelyén, a 1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. szám alatt, a Mozium Irodaházban található ügyfélforgalmi irodánkat használhatják.

2019. november 04. napjától a személyes ügyintézés lehetősége a Szépvölgyi Irodaparkban, 1037 Budapest, Montevideo u. 2/C, III. em. alatti címen megszűnik.

A módosítások a személyes ügyintézés helyszínét érintik, egyéb elérhetőségeinkben, illetve az ügyfélforgalmi rendben nem történik változás.

Az Üzletszabályzat és Díjtételek módosítása az EQUILOR ügyfélforgalmi irodájának és székhelyének módosításához kapcsolódik, amely rögzítésre került a dokumentumokban. A Díjtételek módosítása magába foglalja továbbá a befektetési jegyek forgalmazási kondícióinak aktualizálását, amely keretében a Generali Alapkezelő Zrt. által kibocsátott befektetési jegyek törlésre kerültek a forgalmazott alapok listájából, figyelemmel arra, hogy az EQUILOR ezen alapokat a jövőben nem forgalmazza.