Tájékoztató az Equilor díjtételeit érintő módosításokról

Az Equilor Befektetési Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit üzletszabályzatának mellékletét képező díjtételeinek 2018.04.04. napján hatálybalépő módosításairól.

A módosított díjtételek megtekinthetők a következő linken:

A módosítások az E-OPTIMUM, STANDARD, KOMFORT és TARTÓS BEFEKTETÉSI SZÁMLA (TBSZ) számlavezetési szolgáltatásokat érintik.

E számlavezetési szolgáltatások tekintetében 2018.04.04. napjától az ügyfélszámlán nyilvántartott egyenlegek tekintetében bevezetésre kerül az Ügyfélszámla vezetés változó díja elnevezésű díjtétel. A változó díj az ügyfélszámla napvégi EUR, CHF egyenlegei (díjszámítás alapja) alapján kerül megállapításra. A negyedéves díj megegyezik a naponta megállapított változó számlavezetési díjak (díjszámítás alapja szorozva az egy napra jutó negyedéves százalékos díjjal) adott negyedévre jutó összegével. A díj mértéke negyedévenként 0,1625% az EUR és CHF napvégi záró egyenlegre számítva. A változó díj magyar forintban kerül terhelésre, az EUR, CHF-ban megállapított díj forintra MNB középárfolyamon kerül átváltásra.

Fontos, hogy az EQUILOR és Pláninvest Zrt. közötti állomány-átruházásban résztvevő, ECO vagy ECO-KOMFORT számlavezetési szolgáltatásokat igénybevevő ügyfeleket, ill. az ECO vagy ECO-KOMFORT számlavezetési szolgáltatásokat jelen díjtétel módosítás nem érinti, ezek az eddig megszokott feltételek mellett vehetők igénybe.

További információkért kérjük, hogy forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz, vagy üzletkötőjükhöz.