Tájékoztatás a QUAESTOR ügyfelei részére a Saxo Bankhoz kihelyezett ügyfélvagyon kiadásáról

A QUAESTOR Értékpapír Zrt. "f.a." és az EQUILOR Befektetési Zrt. között létrejött keretmegállapodás alapján a Saxo Bank letétkezelőnél elhelyezett ügyfélvagyon kiadásának eljárásrendje kialakításra került.

Ezen kiadási folyamatban kizárólag azon ügyfelek érintettek, akiket a QUAESTOR Értékpapír Zrt. "f.a." előzetesen levélben értesített a Saxo Bank A/S letétkezelőnél nyilvántartott eszközeiről.

A kiadási folyamat adminisztratív lebonyolítására az ügyfelekkel előzetesen egyeztetett időpontban kerül sor, ezzel biztosítva a gördülékeny ügyintézést.

Az eszközök kiadásához kapcsolódó rendelkezést, azaz az Értékpapír transzfer és átutalási megbízást az ügyfél kizárólag az Equilor Befektetési Zrt.-vel előzetesen egyeztetett időpontban személyesen, ill. meghatalmazottja útján adhatja meg az Equilor Befektetési Zrt. részére.

Kérjük az érintett ügyfeleket az alábbi részletes tájékoztató, ill. Értékpapír transzfer és átutalási megbízás áttanulmányozására.

A kiadási folyamattal kapcsolatban kérjük, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. és Equilor Befektetési Zrt. honlapját, tájékoztatóit.

Hirdetmény a SAXO Bankhoz kihelyezett ügyfélvagyon kiadásának menetéről

Értékpapír transzfer és átutalási megbízás

Meghatalmazás természetes személyek részére

Meghatalmazás jogi személyek részére