M&A tanácsadás – Equilor
Gyengénlátó barát felület

VÁLLALATOK ÉRTÉKESÍTÉSE ÉS FELVÁSÁRLÁSA

Tevékenységünk vállalatfelvásárlás esetén magában foglalja a potenciális célpont vállalatok azonosítását és felkutatását, a célpont vállalat értékelését, a tárgyalási folyamat támogatását, valamint a vállalat átvilágításában és a finanszírozás megszervezésében való közreműködést.

Egy vállalat eladása, vagy a vállalatból történő kiszállási terv megszervezése komplex folyamat, ami szakmai tapasztalatot, széleskörű kapcsolatrendszert és piacismeretet igényel. Az Equilor Corporate Finance szakértői csapata gyakorlati tanácsokat ad ügyfeleinek a tranzakció strukturálása során, ami hozzájárul az eladási folyamat hatékony és sikeres végrehajtásához. Cégeladás esetén segítünk Önnek megtalálni a megfelelő vevőt és kialkudni a legelőnyösebb tranzakciós struktúrát és feltételeket, illetve vételárat.

A felvásárlás eredményességéhez hely- és piacismeretünk egyaránt hozzájárul. A teljes felvásárlási folyamatot gyakorlati tanácsokkal segítjük az első tárgyalástól egészen a tranzakció zárásáig.

Legyen szó felvásárlásról vagy eladásról, az Equilor Corporate Finance tanácsadói gyakorlati piaci tapasztalataikra alapozva megbízhatóan és magas színvonalon segítik a vállalatértékesítési folyamatot. Amennyiben kérdése van, vagy további információt szeretne a témában, kérjük keressen bennünket bizalommal!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ Ok