image

Vagyonkezelés

Az Equilor Alapkezelőnél elhelyezett vagyon biztosan jó kezekben van, hiszen munkatársaink több mint 15 éve kezelik megbízhatóan intézményi ügyfeleik vagyonát.

Folyamatosan figyeljük a világ fejlődő és fejlett piacain azokat az attraktív befektetési célpontokat, amelyek hatékonyan támogatják a kezelt portfoliók hozamának növekedését. Szakértőink a kezdetektől figyelemmel kísérik a nyugdíjpénztári szektor változását olyan alapkezelő, befektetési szolgáltató társaságoknál, amelyek vezető szerepet játszottak a nyugdíjpénztári vagyonkezelés fejlődésében.

Azon cégek esetén, ahol a méretből fakadóan nincsen lehetőség treasury feladatok ellátására, az Equilor Alapkezelő a jövőbeli cash flow tervezést és komplex pénzügyi tanácsadást, illetve lebonyolítást magában foglaló szolgáltatást is kínál.

szívesen segítünk!

Válasszon egy Önnek megfelelő időpontot, adja meg, hogy milyen témában szeretne segítséget kérni és kollégáink szeretettel várják Önt irodánkban.

találkozót kérek

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek