Több hozamot szeretnék – Equilor
Gyengénlátó barát felület

Magasabb hozamot szeretnék!

Az elmúlt években a jegybankok a világ számos országában kamatot vágtak, és így a hagyományosnak nevezett banki betétekkel sokszor már a pénzünk reálértékét sem tudjuk megőrizni.

Az alacsony kamatkörnyezetbenfelértékelődött a szerepük azoknak a megbízható befektetési lehetőségeknek, amelyek területén éppen az Equilor az egyik legtapasztaltabb szereplő a pénz- és tőkepiacon. Profi szakembereink segítenek ezeknek a termékeknek a megismerésében, és közösen gondolkodnak Önnel arról, hogy melyik lehet a legjobb megoldás megtakarításai számára.

Az alábbiakban felvázolunk néhány, a hagyományos betéti kamatoknál magasabb hozamú befektetési lehetőséget. Teljes kínálatunk megismeréséhez, az Ön számára leginkább megfelelő megoldás kiválasztásához konzultáljon tanácsadónkkal.

Hívjon minket: +36 1 430 3995

Helyezze megtakarításait befektetési alapokba!

Ha Ön szeretné a pénzét megbízhatóan gyarapítani, miközben nem kell napi szinten foglalkoznia megtakarításaival, jó megoldást kínálnak a befektetési alapok.

Ezek a pénzügyi termékek azért népszerűek, mert a személyes igényeknek megfelelő kockázati szintekhez igazítva kínálnak kényelmes és hosszú távon megbízható befektetési lehetőségeket. Több tucat alapkezelő több száz befektetési alapja közül válogatjuk, ki és ajánljuk az Ön számára legjobb lehetőségeket.

Az Equilor csoport tagja, az Equilor Alapkezelő az egyik legdinamikusabban fejlődő szolgáltató. Befektetési alapjainak hozamai rendre felülmúlják a versenytársak teljesítményét. Alapkezelőnk filozófiájának középpontjában az abszolút hozam elérésére szolgáló stratégia áll. Célja, hogy ügyfeleinknek kiegyensúlyozott vagyonnövekedést biztosítson.

Amennyiben Önt érdeklik a befektetési alapok által kínált lehetőségek, és szeretne velük megismerkedni, kérjük, keresse tanácsadónkat a következő telefonszámon: +36 1 436 9536

Vagy látogasson el az Equilor Alapkezelő honlapjára

Kereskedjen a világ vezető tőzsdéin!

Ügyfeleink igényeihez igazodva az Equilornál azon dolgozunk, hogy minél közelebb hozzuk Önhöz a világ fontos börzéit és egyszerű, költséghatékony kereskedési lehetőséget kínáljunk.

Az Equilor a Budapesti, a Prágai és a Varsói Értéktőzsde teljes jogú tagja, így ezeken a börzéken közvetlen kereskedési lehetőséget kínálunk, nemzetközi kapcsolatainkon keresztül pedig elérhetőek a világ vezető tőzsdéi.

A befektetési döntéseket egyedi értékpapír- és iparági elemzéseink, valamint tapasztalt befektetési tanácsadóink segítik.

Amennyiben érdeklik Önt a részvények, a tőzsdei kereskedés világa, kérjük, hívja kollégánkat a

+36 1 436 7016 számon!

Használja ki az adózási kedvezményeket!

Sokféle megoldás létezik, amelyek segítségével optimalizálhatja a befektetései után fizetendő adót. Ha például Tartós Befektetési Számlát (TBSZ) vagy Nyugdíj Előtakarékossági Számlát (NYESZ) nyit az Equilornál, kétszeresen is jól jár. Egyrészt biztos lehet benne, hogy a számlákon kezelt megtakarításait az ország egyik legtapasztaltabb befektetői csapata kezeli, így a választott kockázatvállalási szintnek megfelelő optimális eredményt fogja elérni. Másrészt ezekkel a konstrukciókkal a választott terméktől illetve futamidőtől függően kevesebb (akár 0%) kamatadót kell fizetnie vagy lehetősége van kihasználni az SZJA kedvezményt.

Amennyiben érdeklik az adóoptimalizációs lehetőségek, kérjük, hívja kollégánkat a +36 1 436 9530 számon!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ Ok