Az Equilor idén is adományokat gyűjt a MikulásGyár részére

2016. december 2. és 21. között a MikulásGyár adománygyűjtő akciójához csatlakozva az elmúlt évhez hasonlóan ismét segítünk a mélyszegénységben élő gyermekeken.


A MikulásGyár célja:

A mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik. A MikulásGyár hitvallása a humanizmus természetéből fakadó szolidaritás, nem ismer különbséget gyermek és gyermek között, küzd a diszkrimináció ellen és független a mindenkori politikától.


A MikulásGyár gyűjt tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, takarót, játékot, könyvet. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb.

Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

Az önkéntesek az adományokat dobozokba szelektálják, majd ezeket a dobozokat a Magyar Vöröskereszt adott megyei központjába juttatja el a Magyar Posta.

A Vöröskereszt a dobozok tartalmát - már csomagokként ? rászorultság alapján osztja szét.

Amennyiben az Equilor segítségével adományt szeretne eljuttatni a MikulásGyár gyűjtő programján keresztül a rászoruló gyermekeknek, kérjük, adja le felajánlását az Equilor 1037 Budapest, Montevideo utca 2/C. szám alatti, 3. emeleti irodájában, ahol hétköznap 8:30 és 17:30 között a titkárságon Fehér Andrea (andrea.feher@equilor.hu) veszi át a csomagokat.

További részletes információk a MikulásGyár adománygyűjtő programjáról:

http://mikulasgyar.hu/

Corporate Finance

Az Equilor vállalati tanácsadás részlege több mint két évtizede a közép- és nagyvállalatok megbízható partnere. Corporate Finance szakértőink segítik a vállalatok növekedési és akvizíciós terveinek megvalósítását, finanszírozási igényeik biztosítását.

Részletek

Ne maradjon le a legfrissebb hírekről!

Tartsa rajta a szemét a világ és Magyarország gazdasági történésein! Az Equilor kiválogatja Önnek a legfontosabb híreket.

Részletek