Gyengénlátó barát felület

RÉSZVÉNY

Ha Ön azt fontolgatja, hogy részvényekbe fektetné megtakarítását, jó helyen jár. Az Equilornál nemcsak alacsony költségek mellett kereskedhet több tőzsdén, hanem megbízható tanácsokkal is ellátjuk és segítünk megfelelő, az Ön egyéni kockázatvállalási hajlandóságához igazított portfólió összeállításában.

Egyedüli magyar befektetési szolgáltatóként teljes jogú tagsággal rendelkezünk a három vezető közép-kelet-európai tőzsdén, így ügyfeleink a budapesti, a varsói, valamint a prágai értékpapírpiacon közvetlenül, alacsony költségek mellett kereskedhetnek. Emellett a világ további harminc tőzsdéjén tesszük lehetővé a kereskedést, és közreműködésünkkel ügyfeleink több mint 30.000 értékpapírt érhetnek el.

Kiemelt hangsúlyt helyezünk arra, hogy ügyfeleinket segítsük a különböző piacok és a változatos termékek közötti eligazodásban. Elemző csapatunk napi, heti és rendszeres eseti elemzések segítségével ad tájékoztatást a legfrissebb pénz- és tőkepiaci hírekről, vállalati eseményekről.

Ha részvényekkel szeretne kereskedni, biztos lehet benne, hogy az Equilor nemcsak felkészült tanácsadója, hanem az Ön bizalmas partnere is.

Telefon: +36 1 430 3999