Részvény – Equilor
Gyengénlátó barát felület

RÉSZVÉNY

Ha Ön azt fontolgatja, hogy részvényekbe fektetné megtakarítását, jó helyen jár. Az Equilornál nemcsak alacsony költségek mellett kereskedhet több tőzsdén, hanem megbízható tanácsokkal is ellátjuk és segítünk megfelelő, az Ön egyéni kockázatvállalási hajlandóságához igazított portfólió összeállításában.

Teljes jogú tagsággal rendelkezünk két meghatározó közép-kelet-európai tőzsdén, így ügyfeleink a budapesti és a varsói értékpapírpiacon is közvetlenül, alacsony költségek mellett kereskedhetnek. Emellett a világ további harminc tőzsdéjén tesszük lehetővé a kereskedést, és közreműködésünkkel ügyfeleink több mint 30.000 értékpapírt érhetnek el.

Kiemelt hangsúlyt helyezünk arra, hogy ügyfeleinket segítsük a különböző piacok és a változatos termékek közötti eligazodásban. Elemző csapatunk napi, heti és rendszeres eseti elemzések segítségével ad tájékoztatást a legfrissebb pénz- és tőkepiaci hírekről, vállalati eseményekről.

Ha részvényekkel szeretne kereskedni, az Equilor segítségével könnyebben eligazodhat a rengeteg termék útvesztőjében.

Telefon: +36 1 430 3999

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ Ok