Profi tanácsadót keresek! – Equilor
Gyengénlátó barát felület

Profi tanácsadót keresek !

Az Equilor befektetési tanácsadói nemcsak az ország legfelkészültebb szakemberei közé tartoznak, hanem az Ön igényeire is maximálisan odafigyelnek.

Jól tudjuk ugyanis, hogy a bizalom és a partner elvárásainak ismerete elengedhetetlen a sikeres együttműködéshez. Tapasztalt tanácsadóink segítenek eligazodni a befektetési lehetőség határtalan világában, és optimális megoldást javasolnak személyesen az Ön számára.

Ha az alábbi állítások közül igaz valamelyik Önre, kérjük, keresse munkatársunkat, aki készséggel áll majd rendelkezésére, és tájékoztatja az aktuális befektetési lehetőségekről!

  • Elégedetlen vagyok az alacsony betéti kamatokkal, magasabb hozamot szeretnék elérni.
  • Nem igazodom el a sokféle befektetési lehetőség között, szeretnék tisztán látni, és a megtakarításomat jól elhelyezni.
  • Kevés időm van a megtakarított pénzemmel foglalkozni, ezért azt szeretném, ha igazi profik figyelnének rá, és gondoskodnának a gyarapodásáról.

Az Equilor a teljes befektetési palettát lefedi termékkínálatával, így biztos lehet abban, hogy nálunk megtalálja a megtakarítása gyarapításához megfelelő megoldást.

Kérjük, hívja közvetlenül kollégánkat:

Rohr Károly, Private Banking igazgató: +36 1 808 9210

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ Ok