image

Profi tanácsadót keresek !

A közel 30 éves Equilor befektetési tanácsadói nemcsak az ország legfelkészültebb szakemberei közé tartoznak, hanem az Ön igényeire is maximálisan odafigyelnek.

Jól tudjuk ugyanis, hogy a bizalom és a partner elvárásainak ismerete elengedhetetlen a sikeres együttműködéshez. Tapasztalt tanácsadóink segítenek eligazodni a befektetési lehetőség határtalan világában, és optimális megoldást javasolnak személyesen az Ön számára.

Ha az alábbi állítások közül igaz valamelyik Önre, kérjük, keresse munkatársunkat, aki készséggel áll majd rendelkezésére, és tájékoztatja az aktuális befektetési lehetőségekről!

  • Elégedetlen vagyok az alacsony betéti kamatokkal, magasabb hozamot szeretnék elérni.
  • Nem igazodom el a sokféle befektetési lehetőség között, szeretnék tisztán látni, és a megtakarításomat jól elhelyezni.
  • Kevés időm van a megtakarított pénzemmel foglalkozni, ezért azt szeretném, ha igazi profik figyelnének rá, és gondoskodnának a gyarapodásáról.

Az Equilor a teljes befektetési palettát lefedi termékkínálatával, így biztos lehet abban, hogy nálunk megtalálja a megtakarítása gyarapításához megfelelő megoldást.

Kérjük, hívja közvetlenül kollégáinkat:

+36 1 430 3999

szívesen segítünk!

Válasszon egy Önnek megfelelő időpontot, adja meg, hogy milyen témában szeretne segítséget kérni és kollégáink szeretettel várják Önt irodánkban.

találkozót kérek

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek

PRÉMIUM PIACI INFORMÁCIÓK

Napindító friss piaci információk, prémium minőségben.Próbálja ki 20 napig dímentesen!

feliratkozom