Prémium befektetések 3 – Equilor
Gyengénlátó barát felület
  • apple_topstory_b

    10 ÉVES AZ IPHONE,
    ÚJ CSÚCSRA REPÜLHET AZ APPLE?

ISMÉT FELCSILLAN A SZEME A BEFEKTETŐKNEK – KÉT ÚJ IPHONE IS PIACRA KERÜL

Az Apple szeptember 12-én, élő adásban mutatta be az év legkiemeltebb termékét, az iPhone 10. születésnapjára készített jubileumi iPhone X-et, mely 2014 óta nem látott új dizájnt kapott. 5,8 collos OLED szuper retina kijelző, még jobb minőségű kamera és az ujjlenyomat felismerést leváltó 3D arcfelismerő program - ezek az új készülék jellemzői.

Az árak tekintetében úgy tűnik, hogy sikerül a lélektanilag fontos 1000 dolláros érték alatt maradni, de a vásárlók igazi reakciója természetesen csak az értékesítés megindulásával mérhető majd. Az eladások november 3-án indulnak az iPhone X esetében és szeptember 22-én az iPhone 8 vásárlóinak. Mindez azt jelenti, hogy az év vége igazán pörgős lehet az Apple számára. Az új készülék megrendelések összecsúsznak majd az amúgy is kiemelt időszaknak számító decemberrel, és ez így együtt látványos eredményt hozhat a cég számára.

AZ APPLE KÉSZÜLÉKEKET VESSZÜK, MINT A CUKROT – ÉS MI A HELYZET AZ APPLE RÉSZVÉNYEKKEL?

Ha már az új készülék megvásárlásán töri a fejét, mit gondol arról, hogy az Apple cég részvényeiből is bevásárolhat? Ez a lehetőség már mindenki számára elérhető, sokan egyszerűen nem tudnak róla.

Fentiek alapján elmondhatjuk, hogy továbbra is érdemes figyelemmel kísérni az Apple részvényeinek alakulását, amely akár már az első megrendelések statisztikáinak nyilvánosságra hozatala után új lendületet vehet és akár új történelmi rekordokat is elérhet.

Az Apple mára a világ legnagyobb piaci kapitalizációval* rendelkező cége, a vállalat részvényeinek teljes értéke elérte a 800 milliárd dollárt, miközben a teljes mobilpiac profitjának majdnem egészét bezsebeli.

Az Apple részvényei tipikusan felülteljesítők, mind a szektor társait, mind a piac egészét tekintve. Izgalmas és mozgalmas lesz a társaság élete az év hátralévő részében. A bemutatót követően 10 napon belül megkezdődik az új termékek értékesítse és minden az eladási számoktól függ, melyeket szeptember végén ismerhetünk meg. A kilátások bíztatóak, hiszen a menedzsment az utolsó negyedévre 49-52 milliárd dollár bevételt vár, amely a részvény idei évi teljesítményét tovább fokozhatja. A pontos számokat október végén teszi közzé a társaság a negyedik negyedéves gyorsjelentésében. Ezek után alig egy hónnappal később a Hálaadást követő első pénteken kezdődik az amerikai bevásárlási szezon a „Black Friday”-jel. Ez az időszak ugyancsak kulcsszerepet játszik az Apple életében, érdemes tehát figyelemmel kísérni az Apple részvény árfolyamát!

* egy vállalat piaci kapitalizációja egyenlő a részvényei számának és azok aktuális árfolyamának szorzatával, azaz egy vállalat pillanatnyi - az összes befektető által meghatározott - számszerűsített értéke

ISMERJE MEG LEHETŐSÉGEIT, KÉRJEN TŐLÜNK IDŐPONTOT!

AZ EQUILor BEFEKTETÉSI ZRT.

  • 1990 óta a befektetések szakértője, Magyarország egyik meghatározó független befektetési szolgáltatója,
  • a Budapesti Értéktőzsde alapító tagja, a Prágai- és a Varsói tőzsde tagja,
  • az Év Befektetési Szolgáltatója 2015-ben - Budapesti Értéktőzsde független szakmai bizottságának díja,
  • ügyfeleinek befektetései BEVA biztosítással védettek 100 000 EUR-ig,
  • társaságunkat prudens működés, szakszerű kockázatkezelés jellemzi.

Az Equilornál megszokott aktív kapcsolattartás, szakmai felkészültség, piaci hírek és szolgáltatási színvonalalapvetően újszerű élményt fognak jelenteni Önnek.