formanyomtatványok természetes személyek részére

formanyomtatványok jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező társaságok részére

A nyomtatványok használatáról

Dokumentumok elérése a honlapról, kitöltés számítógéppel

A megbízás-/ügytípusnak megfelelő nyomtatványra kattintással megnyílik a PDF dokumentum, amelyhez szükséges, hogy számítógépén rendelkezésre álljon az Adobe Acrobat Reader legalább 7.0 verziója. Amennyiben jelenleg nem rendelkezik ezzel az alkalmazással, a következő címről elérheti és telepítheti az alkalmazást: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html?promoid=BONRM

A dokumentumok megnyitását követően az adatmezőre kattintva "vihetők be" a szükséges adatok, majd a dokumentum saját számítógépére menthető. Javasoljuk ezt olyan esetekben, amikor Ügyfelünk gyakran ad azonos típusú megbízásokat (például Pénzátutalási megbízást, Értékpapír transzfer megbízást). Ilyenkor elegendő az Ügyfélre/Számlatulajdonosra vonatkozó "állandó" adatmezőket egyszer kitölteni, és az egyes megbízásoknál pl.: csak a megbízás tárgyát képező eszközre, mennyiségére, kedvezményezettre vonatkozó, megbízás-specifikus adatokat módosítani.

A formanyomtatvány kitöltését, kinyomtatását és aláírását követően kérjük, hogy a megbízásokat jutassák el Társaságunkhoz.

Kitöltés hagyományos módon

Amennyiben nem kíván élni a fent leírt számítógépes kitöltési lehetőséggel, vagy az bármilyen okból (technikai probléma, vagy az adatmezők formátuma nem felel meg az adott adat típusának) nem lehetséges, a formanyomtatványokat természetesen továbbra is kitöltheti kézzel . Amennyiben nem áll módjában honlapunkat elérni, kérésére ügyfélszolgálatunk munkatársai későbbi használatra rendelkezésére bocsátják a kívánt nyomtatványokat. Kérését személyesen, és telefonon is jelezheti, szükség esetén a kért nyomtatványokat postai úton küldjük el.

Nyomtatványok megküldésének módjai

  • Fax: +36 1 430-3981
  • Scannelve e-mail üzenet csatolmányaként: equilor@equilor.hu címre
  • Postai úton: EQUILOR Befektetési Zrt., H-1037 Budapest, Montevideo u. 2/C
  • Személyesen: székhelyünkön, ügyfélfogadási időben, fenti címen.

A nyomtatványokkal kapcsolatos további kérdéseikkel kapcsolatban ügyfélszolgálati munkatársaink és üzletkötője személyesen és a +36 1 430-3980 telefonszámon készséggel állnak rendelkezésre.

Ne maradjon le a legfrissebb hírekről!

Tartsa rajta a szemét a világ és Magyarország gazdasági történésein! Az Equilor kiválogatja Önnek a legfontosabb híreket.

Részletek

Kérdezzen, segítünk!

Tapasztalt kollégáink Önnek is segítenek megválaszolni befektetéssel kapcsolatos kérdéseit!

+36 1 430 3980

ONLINE KERESKEDÉS

Több ezren használják elégedetten az Equilor online kereskedési rendszereit. Nem véletlen, hiszen kényelmesen, gyorsan lehet segítségükkel üzletet kötni. Itt az ideje, hogy Ön is kipróbálja! Kattintson és próbálja ki most ingyen!

Kipróbálom

PRÉMIUM PIACI INFORMÁCIÓK

Napindító friss piaci információk, prémium minőségben.Próbálja ki 20 napig dímentesen!

feliratkozom