Equilor direct bemutató – Equilor
Gyengénlátó barát felület

Tájékoztató az equilor direct rendszer szolgáltatásairól és az Equilor számlavezetési csomagjairól

Az Equilor Befektetési Zrt. ügyfeleként Ön számos szolgáltatás és csomag közül választhat, ráadásul legtöbb csomagunk azonnali otthoni hozzáférhetőséget tartalmaz, így bármikor tájékozódhat pénzügyeiről.

Online szolgáltatások

Az Equilor Direct rendszeren keresztül ügyfeleink az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

  • Online Számlainformáció
  • Equilor Direct Postafiók
  • Elektronikus Megbízásküldés

Az Online Számlainformáció szolgáltatás segítségével folyamatosan nyomon követhetőek a számláin nyilvántartott műveletek, illetve befektetési eszközeinek aktuális piaci értéke.

Az Elektronikus Postafiók szolgáltatás esetén az ügyleti visszaigazolásokat, számlakivonatokat és egyéb értesítéseket az Equilor Direct Postafiók rendszerbe kézbesítjük, így Ön sokkal gyorsabban jut az ügyletekkel és számlájával kapcsolatos információkhoz, mint a hagyományos postai kézbesítés esetén.A rendszer további előnye, hogy a világ bármely pontjáról hozzájuthat a naprakész információhoz számláival kapcsolatban. A Postafiókba megküldött dokumentumok kívánság szerint kinyomtathatók, illetve letölthetők.

Az Elektronikus Megbízásküldési szolgáltatással ügyfeleink online felületen kezdeményezhetik az értékpapírszámlához kapcsolódó tranzakcióikat. A rendszeren keresztül jelenleg az alábbi megbízások teljesíthetők:

  • Pénzátutalási megbízás (külsőkörös megbízás),
  • Pénzátvezetési megbízás (belsőkörös megbízás),
  • Értékpapír transzfer megbízás (külsőkörös megbízás),
  • Értékpapír átvezetési megbízás (belsőkörös megbízás),
  • Pozíció átadási megbízás (külsőkörös megbízás),
  • Pozíció átvezetési megbízás (belsőkörös megbízás)

Az Elektronikus Megbízásküldés előnyei között szerepel, hogy Ön bármilyen helyzetben, bárhonnan rendelkezhet számlája felől az adott megbízások útján, emellett pedig folyamatosan nyomon követheti a megbízások állapotát is.

A rendszer demó változatát kipróbálhatja az alábbi linken:

Equilor Direct Bemutató

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ Ok