Formanyomtatványok – Equilor
Visually impaired friendly site

Formanyomtatványok természetes személyek részére

Formanyomtatványok jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező társaságok részére

A nyomtatványok használatáról

Dokumentumok elérése a honlapról, kitöltés számítógéppel

A megbízás-/ügytípusnak megfelelő nyomtatványra kattintással megnyílik a PDF dokumentum, amelyhez szükséges, hogy számítógépén rendelkezésre álljon az Adobe Acrobat Reader legalább 7.0 verziója. Amennyiben jelenleg nem rendelkezik ezzel az alkalmazással, a következő címről elérheti és telepítheti az alkalmazást: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html?promoid=BONRM

A dokumentumok megnyitását követően az adatmezőre kattintva "vihetők be" a szükséges adatok, majd a dokumentum saját számítógépére menthető. Javasoljuk ezt olyan esetekben, amikor Ügyfelünk gyakran ad azonos típusú megbízásokat (például Pénzátutalási megbízást, Értékpapír transzfer megbízást). Ilyenkor elegendő az Ügyfélre/Számlatulajdonosra vonatkozó "állandó" adatmezőket egyszer kitölteni, és az egyes megbízásoknál pl.: csak a megbízás tárgyát képező eszközre, mennyiségére, kedvezményezettre vonatkozó, megbízás-specifikus adatokat módosítani.

A formanyomtatvány kitöltését, kinyomtatását és aláírását követően kérjük, hogy a megbízásokat jutassák el Társaságunkhoz.

Kitöltés hagyományos módon

Amennyiben nem kíván élni a fent leírt számítógépes kitöltési lehetőséggel, vagy az bármilyen okból (technikai probléma, vagy az adatmezők formátuma nem felel meg az adott adat típusának) nem lehetséges, a formanyomtatványokat természetesen továbbra is kitöltheti kézzel . Amennyiben nem áll módjában honlapunkat elérni, kérésére ügyfélszolgálatunk munkatársai későbbi használatra rendelkezésére bocsátják a kívánt nyomtatványokat. Kérését személyesen, és telefonon is jelezheti, szükség esetén a kért nyomtatványokat postai úton küldjük el.

Nyomtatványok megküldésének módjai

  • Fax: +36 1 430-3981
  • Scannelve e-mail üzenet csatolmányaként: equilor@www.equilor.hu címre
  • Postai úton: EQUILOR Befektetési Zrt., H-1037 Budapest, Montevideo u. 2/C
  • Személyesen: székhelyünkön, ügyfélfogadási időben, fenti címen.

A nyomtatványokkal kapcsolatos további kérdéseikkel kapcsolatban ügyfélszolgálati munkatársaink és üzletkötője személyesen és a +36 1 430-3980 telefonszámon készséggel állnak rendelkezésre.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information Ok