DH jegyzés – Equilor
Gyengénlátó barát felület

DH JEGYZÉS EREDMÉNYÉNEK BEJELENTÉSE MNB FELÉ

DH SAJTÓKÖZLEMÉNY - A NYILVÁNOS RÉSZVÉNYÉRTÉKESÍTÉSI ELJÁRÁS LEZÁRÁSA

HATÁROZAT A JEGYZÉS FELFÜGGESZTÉSÉRŐL.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Duna House Holding Nyrt. - Tájékoztató módosítása

A tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény alapján a Duna House Holding Nyrt. (?Kibocsátó?) és a Medasev Holding Kft. (?Értékesítő Részvényes?) ezennel kezdeményezik a Felügyelet által 2015. október 22-én H-KE-III-955/2015. számú határozatával jóváhagyott összevont tájékoztató (?Tájékoztató?) kiegészítését, tekintettel arra, hogy az alábbiak szerint olyan lényeges tény jutott a tudomásukra, amely a Tájékoztató kiegészítését teszi szükségessé.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által november 10-én beterjesztett, T/7396. számú törvényjavaslat tervezete (http://www.parlament.hu/irom40/07396/07396.pdf) egyebek mellett számos ponton érinti a hitelközvetítői tevékenység szabályozását is. A Duna House csoport működésének egyik jelentős pillére a pénzügyi termék közvetítés, ezen belül a lakáshitelek közvetítése a franchise hálózat és a csoport leányvállalatai révén, így a szabályozás módosítása befolyásolhatja a Társaság üzleti szegmensének teljesítményét is.

A befektetők védelme érdekében a Kibocsátó és az Értékesítő Részvényes kérték az MNB-t, mint Felügyeletet, hogy a folyamatban lévő nyilvános forgalomba hozatali eljárást (nyilvános értékesítés) azonnali hatállyal függessze fel.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ Ok