image

Deviza

Az elmúlt évtizedben a kínálat folyamatos bővülése és a kereskedés hatékonyságának fejlődése miatt a devizapiac az egyik legfontosabb befektetési területté vált. Ezért bizonyára Ön is elgondolkodott már azon, hogy megtakarítását a deviza, vagy más néven Forex piacon gyarapítsa. Sokféle történet kering a gyors és magas hozamokról, és persze a magas kockázatokról is. Nyugodt lehet: az Equilor nemcsak a devizapiaci kereskedéshez kínál többféle lehetőséget, hanem részletes ismertetést is ad a terület kiemelt kockázati faktorairól, amelyekről mindenképpen érdemes tapasztalt szakemberektől tájékozódnia.

Az Equilor a devizapiaci kereskedésben is az Ön megbízható partnere, hiszen rendszeres oktatásokkal, információs anyagokkal és személyes tanácsadással segítjük a döntéshozatalban.
(További információkat a devizapiaci befektetésekkel kapcsolatban a ?Deviza mindenkinek ? oldalunkon talál.)


A tőkeáttétel és a termékek kiválasztása területén munkatársaink kialakítják az Ön igényeinek és kockázatvállalásának megfelelő üzleti kombinációt az eredményes befektetés érdekében.

A devizapiacon történő kereskedésre telefonos megbízással, valamint online kereskedési rendszereken keresztül biztosítunk lehetőséget. Munkanapokon éjjel-nappal több mint 160 devizapárt érhet el.

Amennyiben Ön vállalata devizakockázatának csökkentése érdekében keres megoldást, az Equilor a lehetőségek széles körét biztosítja a klasszikus határidős fedezéstől az opciókon keresztül a részletekben történő fedezésig. Üzletkötőink szívesen segítenek a stratégiai lehetőségek végiggondolásában is.

minden egy helyen, minden egy kézben !

5/24 órás kereskedés több, mint 160 devizapár több, mint 30.000 részvény Árupiaci termékek, Indexek, kötvények

Részletek

PRÉMIUM PIACI INFORMÁCIÓK

A legfrisebb prémium piaci információk napról napra, minden reggel!

Reggeli kávéja mellé nyissa meg START hírlevelünket és tájékozódjon a legfrissebb árfolyamokról, forint és devizák alalkulásáról, fontos hazai és nemzetközi eseményekről, pénzpiaci történésekről.
Próbálja ki 20 napig dímentesen, feliratkozással!