image

Deviza

Az elmúlt évtizedben a kínálat folyamatos bővülése és a kereskedés hatékonyságának fejlődése miatt a devizapiac az egyik legfontosabb befektetési területté vált. Ezért bizonyára Ön is elgondolkodott már azon, hogy megtakarítását a deviza, vagy más néven Forex piacon gyarapítsa. Sokféle történet kering a gyors és magas hozamokról, és persze a magas kockázatokról is. Nyugodt lehet: az Equilor nemcsak a devizapiaci kereskedéshez kínál többféle lehetőséget, hanem részletes ismertetést is ad a terület kiemelt kockázati faktorairól, amelyekről mindenképpen érdemes tapasztalt szakemberektől tájékozódnia.

Az Equilor a devizapiaci kereskedésben is az Ön megbízható partnere, hiszen rendszeres oktatásokkal, információs anyagokkal és személyes tanácsadással segítjük a döntéshozatalban.
(További információkat a devizapiaci befektetésekkel kapcsolatban a ?Deviza mindenkinek ? oldalunkon talál.)


A tőkeáttétel és a termékek kiválasztása területén munkatársaink kialakítják az Ön igényeinek és kockázatvállalásának megfelelő üzleti kombinációt az eredményes befektetés érdekében.

A devizapiacon történő kereskedésre telefonos megbízással, valamint online kereskedési rendszereken keresztül biztosítunk lehetőséget. Munkanapokon éjjel-nappal több mint 160 devizapárt érhet el.

Amennyiben Ön vállalata devizakockázatának csökkentése érdekében keres megoldást, az Equilor a lehetőségek széles körét biztosítja a klasszikus határidős fedezéstől az opciókon keresztül a részletekben történő fedezésig. Üzletkötőink szívesen segítenek a stratégiai lehetőségek végiggondolásában is.

minden egy helyen, minden egy kézben !

5/24 órás kereskedés több, mint 160 devizapár több, mint 30.000 részvény Árupiaci termékek, Indexek, kötvények

Részletek

Napi fx tippek

Sikeres FX kereskedési tippek napról napra!

Reggeli kávéja mellé nyissa meg napi Start FX hírlevelünket, a legfrissebb deviza hírekkel és várakozásainkkal a meghatározó FX termékekben.
Most 20 napig ingyen kaphatja meg reggeli deviza hírlevelünket, ha feliratkozik.