?A Pénzügyi Laboratórium szponzorai, többek között az Equilor Befektetési Zrt. nem csak azzal segítették a fejlesztést, hogy jelentős pénzbeli támogatást nyújtottak, ami nélkül a Corvinus FinLab nem jöhetett volna létre, hanem ezen felül aktívan részt vettek a koncepció kialakításában és a megvalósításban is. A szponzorok nem titkolt célja többek között az volt, hogy megteremtsék a folyamatos kapcsolatot a legképzettebb, legtehetségesebb és legambiciózusabb hallgatói réteggel.?


Berlinger Edina, a Befektetések és Vállalati Pénzügyi Tanszék Alapítványának elnöke és a tanszék vezetője

 

 A Budapesti Corvinus Egyetemen 2013. november 21-én nyílt meg a világ legnagyobb pénzügyi-tőzsdei adatbázisaihoz hozzáférést biztosító Bloomberg kereskedési terem. Az egyetemi ?trading room? létrehozásának és működtetésének fő célkitűzése, hogy a nemzetközi trendeknek megfelelően támogassa a Budapesti Corvinus Egyetemen folyó pénzügyi oktatás és kutatás módszertani megújulását és ennek révén tovább növelje egyetemi programjaink vonzerejét és a pénzügyi tudományok elismertségét minden területen. Az Equilor Befektetési Zrt. kezdeményezésével és kezdeti finanszírozásával jött létre az alapítvány 2011-ben, amely finanszírozási hátteret biztosított a Corvinus FinLab felépítéséhez.

 

Equilor alapkezelő

Kiemelkedő hozamok alacsony kockázatvállalás mellett. Kezelt alapjaink a különböző kategóriákban rendre az élbolyan találhatóak a hozamok tekintetében. Ismerje meg alapjainkat!

Részletek

Tartós befektetési számla

Nyisson TBSZ számlát és takarítsa meg adójának 100%-át! 5 éves időszakot követően nyereségének teljes adóját megspórolhatja.

Részletek

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek