Gyengénlátó barát felület

Bemutatkozás

A közel 30 éves Equilor Befektetési Zrt., néhány nap különbséggel a hazai tőkepiac, valamint a Budapesti Értéktőzsde újraalakításával egy időben kezdte meg működését, jelenleg Magyarország és a régió egyik legelismertebb független befektetési szolgáltatója. Professzionális, ügyfélközpontú és személyre szabott, teljes körű befektetési banki szolgáltatást nyújtunk belföldi és külföldi értékpapírokkal, valamint devizákkal kapcsolatban magán és intézményi ügyfeleink számára.

Vállalati üzletágunkkal az elmúlt évtizedekben számos jelentős tőzsdei és tőzsdén kívüli értékpapír kibocsátásban, szindikált finanszírozás megszervezésében, kockázati és magántőke tranzakcióban, valamint vállalatfelvásárlási ügyletben vettünk részt a nemzetközi és hazai gazdasági élet kiemelkedő szereplőinek oldalán.

2017-ben jelentősen bővítettük ügyfélkörünket, miután átvettük a keszthelyi székhelyű Pláninvest Zrt. több mint 23 ezer ügyfelét. Ezzel a tranzakcióval az Equilor ma 100 milliárd forintot meghaladó ügyfélállományt kezel, és további bővülést tervezünk a következő években.

Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik sok esetben akár több évtizedes tapasztalattal foglalkoznak személyre szabottan portfólió-, alap- és vagyonkezeléssel, private banking és vállalati pénzügyi tanácsadással.

Az Equilor teljes jogú tagja a budapesti, a varsói és a prágai értéktőzsdének, munkánkat, tevékenységünket számos díjjal ismerték el. Az Equilor MagyarBrands elismerésben is részesült magyar piacon, hazai háttérrel végzett munkájáért. A Budapesti Értéktőzsde szakmai zsűrijének döntése alapján „Az év befektetési szolgáltatója”, „Az év csapata”, valamint „Az év tőzsdei hitelpapír kibocsátás szervezője” díjakat is az Equilornak ítélte.

Alapelveink

Jól tudjuk, hogy különbözőek az elvárások a hozamokkal és a hozzájuk kapcsolódó kockázatokkal kapcsolatban. Van, aki nagyobb kockázatot vállal a magasabb haszon reményében, míg mások szeretnének a jól bevált úton haladni. Az Equilornál segítünk mindenkinek személyes döntést hozni: valódi partnerként, bizalmi kapcsolatban segítjük ügyfeleinket abban, hogy igényeiknek megfelelő megtakarítási formát választhassanak. Tanácsadóink naprakész és alapos segítséget nyújtanak az egyik legfelkészültebb elemző csapat támogatásával. Az Equilor minden munkatársa azért dolgozik, hogy a ránk bízott megtakarításokat a tőlünk elvárható legnagyobb gondossággal kezeljük és megbízhatóan gyarapítsuk.

Értékteremtés, bizalom és felelősség ezek az alapelveink, amelyek segítségével ügyfeleink megtakarításait immár közel harminc éve gyarapítjuk.