image

Bemutatkozás

Az Equilor Befektetési Zrt. néhány nap különbséggel a magyar tőkepiac, valamint a Budapesti Értéktőzsde újraalakításával egy időben, 27 évvel ezelőtt kezdte meg működését.
A MagyarBrands díjas Equilor az egyik legelismertebb független befektetési szolgáltató Magyarországon és a régióban.
Ügyfeleink számára kínált szolgáltatásaink lefedik a klasszikus befektetési banki tevékenység valamennyi területét, munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberek. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk belföldi és külföldi értékpapírokkal, valamint devizákkal kapcsolatban magán és intézményi ügyfeleink számára egyaránt.
Vállalatunk több mint tizenöt éve foglalkozik portfólió- és vagyonkezeléssel, több mint húsz éve vállalati pénzügyi tanácsadással is.
Pénzügyi szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük az új elvárásoknak megfelelően, tapasztalt tanácsadóink pedig személyre szabottan segítik a megfontolt döntéshozatalt. 
Az Equilor teljes jogú tagja a budapesti, a varsói és a prágai értéktőzsdének, tevékenységét a Budapesti Értéktőzsde "Az év csapata", "Az év tőzsdei hitelpapír kibocsátás szervezője", 2015-ben pedig "Az év befektetési szolgáltatója" díjjakkal ismerte el.

Munkatársaink magabiztosan mozognak a tőzsdei és devizapiaci kereskedés, az alap- és vagyonkezelés, a vállalati pénzügyi tanácsadás, valamint a private banking szolgáltatások világában. Az elmúlt évtizedekben számos jelentős tőzsdei és tőzsdén kívüli értékpapír kibocsátásban, szindikált finanszírozás megszervezésében, kockázati és magántőke tranzakcióban, valamint vállalatfelvásárlási ügyletben vettünk részt a nemzetközi és hazai gazdasági élet kiemelkedő szereplőinek oldalán. Alapkezelőnk, az Equilor Alapkezelő befektetési alapjainak hozama rendszeresen felülmúlja a versenytársak teljesítményét.

Alapelveink

Jól tudjuk, hogy különbözőek az elvárások a hozamokkal és a hozzájuk kapcsolódó kockázatokkal kapcsolatban. Van, aki nagyobb kockázatot vállal a magasabb haszon reményében, míg mások szeretnének a jól bevált úton haladni. Az Equilornál segítünk mindenkinek személyes döntést hozni: valódi partnerként, bizalmi kapcsolatban segítjük ügyfeleinket abban, hogy igényeiknek megfelelő megtakarítási formát választhassanak. Tanácsadóink naprakész és alapos segítséget nyújtanak az egyik legfelkészültebb elemző csapat támogatásával. Az Equilor minden munkatársa azért dolgozik, hogy a ránk bízott megtakarításokat a tőlünk elvárható legnagyobb gondossággal kezeljük és megbízhatóan gyarapítsuk.

Értékteremtés, bizalom és felelősség ezek az alapelveink, amelyek segítségével ügyfeleink megtakarításait immár negyed százada gyarapítjuk.

ONLINE KERESKEDÉS

Több ezren használják elégedetten az Equilor online kereskedési rendszereit. Nem véletlen, hiszen kényelmesen, gyorsan lehet segítségükkel üzletet kötni. Itt az ideje, hogy Ön is kipróbálja! Kattintson és próbálja ki most ingyen!

Kipróbálom

PRÉMIUM PIACI INFORMÁCIÓK

Napindító friss piaci információk, prémium minőségben.Próbálja ki 20 napig dímentesen!

feliratkozom

Ne maradjon le a legfrissebb hírekről!

Tartsa rajta a szemét a világ és Magyarország gazdasági történésein! Az Equilor kiválogatja Önnek a legfontosabb híreket.

Részletek