image

Befektetés Intézményeknek

Az Equilor Befektetési Zrt. önálló üzletága foglalkozik az intézményi befektetők kiszolgálásával. Azok a vállalatok, amelyek nem teljes körű tagok a közép-európai tőzsdéken, de mégis nagyobb volumenben kívánnak értékpapír ügyleteket kötni, egy teljes körű tőzsdetag, mint például az Equilor Befektetési Zrt. segítségét kérhetik tőzsdei tranzakciók végrehajtásához.

Az intézményi ügyfelek leggyakrabban külföldön tájékozódnak a magyar vagy éppen a lengyel piac eseményeiről. Emellett napi szinten figyelemmel kísérik az Equilor Befektetési Zrt. nagy tapasztalattal rendelkező szakértőinek, elemzőinek véleményét is.

Az Equilor Befektetési Zrt. intézményi üzletágának vezetőjét, Kőrössy Krisztiánt kétszer választotta az ?Év üzletkötőjének? a Budapesti Értéktőzsde.

Ne maradjon le a legfrissebb hírekről!

Tartsa rajta a szemét a világ és Magyarország gazdasági történésein! Az Equilor kiválogatja Önnek a legfontosabb híreket.

Részletek

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek