image

Befektetési Alapok

Ha Ön szeretné a pénzét megbízhatóan gyarapítani, miközben nem kell napi szinten foglalkoznia megtakarításaival, jó megoldást kínálnak a befektetési alapok.
Ezek a pénzügyi termékek azért népszerűek, mert a személyes igényeknek megfelelő kockázati szintekhez igazítva kínálnak kényelmes és hosszútávon megbízható befektetési lehetőségeket. Több tucat alapkezelő több ezer befektetési alapja közül válogatjuk ki és ajánljuk az Ön számára legjobb lehetőségeket.
Az Equilor csoport tagja, az Equilor Alapkezelő az egyik legdinamikusabban fejlődő alapkezelő szolgáltató. Befektetési alapjainak hozamai rendre felülmúlják a versenytársak teljesítményét. Alapkezelőnk filozófiájának középpontjában az abszolút hozam elérésére szolgáló stratégia áll. Célja, hogy ügyfeleinknek kiegyensúlyozott vagyonnövekedést biztosítson.

Látogasson el az Equilor Alapkezelő honlapjára és ismerkedjen meg a részletekkel!

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek

Equilor alapkezelő

Kiemelkedő hozamok alacsony kockázatvállalás mellett. Kezelt alapjaink a különböző kategóriákban rendre az élbolyan találhatóak a hozamok tekintetében. Ismerje meg alapjainkat!

Részletek